Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

De avond op 3 april is gannulleerd i.v.m. de coronacrisis. We hopen later dit jaar alsnog een mooie wieleravond met Wesel & friends te kunnen organiseren. Meld je aan voor de niuewsbrief en/of volg ons op social media, we houden je op de hoogte!

Aan mooie verhalen en anekdotes heeft Wessel van Keuk, jarenlang wielerfotograaf voor fotobureau Cor Vos, bepaald geen gebrek. Voorafgaand aan de Vlaamse Hoogmis komt Wessel ons op vrijdagavond 3 april bij Cyclostyle trakteren op een aantal van die verhalen waarbij de voorjaarsklassiekers centraal staan. Ook doet hij verslag van zijn bijzondere tocht van afgelopen zomer, toen hij als hommage aan zijn aan kanker overleden vrouw Astrid, alle 3460 kilometer van de Tour op haar e-bike reed om geld in te zamelen voor het KWF.

De toegangsprijs bedraagt € 15,- inclusief het leuke foto- en verhalenboek Wegkletsen met Wessel (t.w.v. 19,95). Deze opbrengst komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding*. Consumpties zijn gewoon voor eigen rekening.

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer daarom bijtijds. Wil je er bij zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp WEGKLETSEN. Vermeld in de mail met hoeveel personen je wilt komt.

Aanvang: 20.00 uur
Inloop vanaf 19.30 uur

 

*Als je het boek al hebt kun je ook kiezen voor een wegkletsen cap i.p.v. het boek

wegkletsen coverwegkletsen kittel

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
p/a Elsbes 10 • 3069 LN Rotterdam
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02